Weekendje weg Noord-Holland

Kustpark Egmond aan Zee is een uitstekende locatie voor een weekendje weg in Noord-Holland. Het hele jaar door kunt u hier genieten van alles wat zowel het vakantiepark als de omgeving u te bieden heeft. Het vakantiepark ligt op loopafstand van het strand, waardoor u voor 100% van het strandleven kunt profiteren. Of u nu een lekkere strandwandeling wilt maken of relaxen in de zon, het kan allemaal. Maar er is ook nog het schitterende natuurgebied rondom het park waar u prachtige fiets- of wandeltochten kunt maken tijdens uw weekend weg in Noord-Holland. Het vakantiepark ligt in Egmond aan Zee wat een gezellige badplaats is waar ook veel te ontdekken en te doen valt. En als u nog tijd over heeft kunt u natuurlijk altijd de veelzijdige omgeving gaan bekijken. Leuke steden en dorpen zijn er in overvloed.

Een vakantiepark voor alle leeftijden

Het kan natuurlijk ook zijn dat u tijdens uw weekendje weg in Noord-Holland gewoon even wilt genieten van de rust en de natuur rondom het vakantiepark. Uw vrijstaande chalet draagt hier zeker aan bij. Lekker in de zon zitten op uw eigen terras of een wandeling door de duinen maken. De chalets op het vakantiepark zijn er voor maximaal zes personen. Gaan de kinderen mee dan zullen zij graag naar het verwarmde buitenbad met apart kleuter- en peuterbad gaan. En de kleintjes kunnen zich prima vermaken in de speciale Kids Club met Koos Konijn. Of misschien willen ze mee doen aan de gratis sport- en animatie activiteiten. Maar er zijn nog meer faciliteiten die zorgen dat u zich tijdens een weekend weg in Noord-Holland geen moment hoeft te vervelen op het vakantiepark.

Alles in de buurt tijdens een weekendje weg in Noord-Holland

De dag gezellig afsluiten kunt u in een van de diverse eetgelegenheden op het park of in de bar. Maar als u liever zelf kookt dan kunt u voor uw boodschapjes terecht in de supermarkt op het park. De chalets hebben allemaal gratis wifi en zijn van alle gemakken voorzien. Als u toch even wat anders wilt dan zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt een fiets of een bolderkar huren op het park en de directe omgeving gaan verkennen of u neemt de auto of het openbaar vervoer en u gaat bijvoorbeeld een dagje naar Haarlem. Hier kunt u een rondvaart maken of lekker winkelen in het gezellige centrum. Ook Amsterdam is natuurlijk altijd leuk voor een dagje uit. De kinderen zullen Artis geweldig vinden maar ook Madame Tussauds. Bezoek ook eens De Bazaar in Beverwijk en laat u verrassen door het enorme aanbod aan koopjes en heerlijke hapjes.

Gezellige badplaatsen

Ook de badplaats Schoorl is een bezoek waard en de kinderen zullen het fantastisch vinden om zich uit te leven op de 51 meter hoge Klimduin. Maar vergeet ook zeker niet om tijdens uw weekend weg in Noord-Holland naar het gezellige centrum van Egmond aan Zee te gaan. Hier vindt u sfeervolle terrassen, pittoreske smalle steegjes, leuke winkelstraten, een gezellige boulevard en mooie historische pandjes. Egmond aan Zee is een gezellige badplaats waar u heerlijk kunt genieten van een lekker weekend weg.