Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Het Park

Kustpark Egmond aan Zee bevindt zich in de gelijknamige badplaats. Vanuit het park bent u binnen enkele minuten lopen op het mooie en schone Noordzeestrand. Ideaal voor liefhebbers van zon, zee en strand! Maar ook natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. In de omgeving kunt u uitstekend wandelen en fietsen. U verblijft in gezellige en comfortabele chalets. Vanuit uw accommodatie stapt u zo het groen op het park in. Neem een verfrissende duik in het buitenbad, huur een fiets voor een mooie tocht door de omgeving of speel een gezellig potje tafeltennis met uw familie. Op Kustpark Egmond aan Zee en in de omgeving is genoeg te beleven. Het is tijd voor vakantie!

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.