Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

rating-pie

Kustpark Egmond aan Zee scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 2.683 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.4
  • Gastvrijheid
    8.5
  • Kindvriendelijkheid
    8.4
  • Onderhoud
    7.4
  • Schoonmaak
    7.8
  • Service point
    8.5
  • Supermarkt
    8.1
  • Vakantieverblijf
    7.9
  • Zwembad
    8.3

Bekijk 2.683 reviews

Naam: H Hassink
Datum: 17 juli 2024

Prima ligging en vriendelijke service. Het sanitair is verouderd en heeft achterstallig onderhoud. Daardoor valt de frequentie van de schoonmaak in het niet. Het zwembad is erg klein en daardoor erg druk, als er dan ook nog een tiental mensen geheel gekleed te water gaan vinden wij dat heel onhygiënisch. In Frankrijk mag je niet eens een lange zwembroek dragen. Waarschijnlijk is het verdienmodel erg goed maar hier jaag je veel gasten mee weg.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Zwembad
    4
  • Service point
    7
rating-pie
Naam: Marjo
Datum: 17 juli 2024

Zwembadtrap te gevaarlijk voor ouderen

Het is allemaal wat verouderd . Maar daar tegenover staat dat alles schoon is.Het sanitair en de camping. Vriendelijke mensen in het restaurant en bij de receptie. Het negatieve vind dat er in het zwembad geen goede trap is voor mensen slecht ter been. Wij zijn hier voor het 5 jaar en 5 jaar heb ik niet kunnen zwemmen. Ik kan er wel in maar niet meer uit.Heb veer oudere gesproken die hier ook mee zitten. Voor volgend jaar hebben wij weer maand geboekt. Ik hoop zo dat ik volgend jaar kan zwemmen en genieten van een grote trap.Dan zou het perfect zijn. Groeten Marjo Bernhard

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juli 2024

Het veldje voor de tenten was erg vol en door de enorme regen was het lastig de tent op het een-na-laatste plekje fatsoenlijk neer te zetten. iets ruimere opzet en picknicktafels zouden het een stuk verbeteren.
De douches hadden vaste douchekoppen aan de muur, waardoor altijd je haar nat wordt en ook het stuk muur waar de haakjes zitten voor je droge handdoek.
Sanitair werd regelmatig schoongemaakt, helaas zijn er veel medevakantiegangers die wc papier en papieren handdoekjes standaard op de grond gooien. Ook was na de schoonmaak de vloer in de toiletten erg nat.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    7
  • Kindvriendelijkheid
    5
rating-pie
Naam: Sabine
Datum: 16 juli 2024

Fijn strandvakantie

Fijn huisje met alle comfort, op fietsafstand van zee en leuke kustplaats. Vriendelijk personeel.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juli 2024

Anoniem

rating-pie
Naam: Klaudia
Datum: 15 juli 2024
rating-pie
Naam: Nicolette
Datum: 14 juli 2024

jammer

Huisje voldeed geenszins aan de verwachtingen. Vies van buiten en vies van binnen. vieze groene aanslag aan de buitenkant, spinrag boven het bed, heel smerig slaapkamerraam incl. kozijn, verveloze deuren, onderste rek koelkast ontbrak enz. Mijn eerdere ervaringen waren prima, maar dit was ver onder de maat. De faciliteiten op het park zijn prima, evenals de omgeving, maar dit kinderchalet heeft dringend sop en verf nodig.

rating-pie
Naam: Datastorm
Datum: 14 juli 2024

Ik heb meerdere malen gebruik gemaakt van camperplekken.
Onderhoud is nihil!
Plaatsen zijn veel te duur voor wat er geboden wordt, daarnaast voor reservering en voorkeurplaats €40, gewoon schandalig!!!

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juli 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juli 2024

Prettig verblijf, schoon chalet en erg vriendelijk personeel. Parkeergelegenheid kan beter. Evt vakken maken zodat er meer autos passrn en mensen rechter parkeren.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.