Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Kustpark Egmond aan Zee scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 10.400 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 20 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie

fijne plek om met camper te staan zeker nu het lekker rustig was en heerlijke broodjes in de ochtend en lekkere douche (na dat ie goed was in gesteld en niet meer zo heet dat je verbrandings gevaar had)

Naam: Anoniem
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

We hebben genoten, veel gewandeld in en om het park. Heerlijk gefietst in een omgeving waarin je alle kanten op kan en dat in de natuur. Huisje is van alle gemakken voorzien en bied ruimte om goede maaltijden te kunnen bereiden. Veel privacy ervaren en goed tot rust gekomen.

Naam: E Bonapart
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

De eerste keer hier in 1 woord geweldig zou ee voor altijd willen blijven

Naam: Anoniem
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Zoals al eerder vermeld: de centrale verwarmingsketel in huisje had veel lawaai en het vriesvakje zat vol ijs. Buiten de website wordt geen info gegeven over hoe te handelen in geval van nood, niet iedereen heeft app. Wij denken dat deze informatie op flyer in huisje behoort te zijn.

Naam: Anoniem
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Schoon en fris huisje. Goede bedden en mooi aangelegd park voor een redelijke prijs.

Naam: Arjan
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: Coert van t Hoff
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Gezellig park. Ligging van ons chalet was prachtig. Dicht bij het dorp maar vooral de toegankelijkheid naar de duinen om mooie wandelingen te kunnen maken

Naam: Anoniem
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Alles is goed 👍🏻

Naam: Kees van Houselt
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Een mooi park met voldoende privacy en faciliteiten. Veel zelf kunnen regelen. Afspraken zijn prima. Park is mooi gelegen in de duinen en dicht bij het strand. Huisjes zijn prima, ruim en schoon en geen enkele hinder van andere vakantiegangers.

Naam: Anoniem
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Ik had twee huisjes geboekt, de huisjes lagen een eind uit elkaar. Bij aankomst kregen we bij de receptie te horen dat ze gezien hebben dat we bij elkaar horen en hebben ze huisjes bij elkaar in de buurt geregeld. Heel vriendelijk. Verder werden we ook uitstekend geholpen. Het park ligt heel mooi in de duinen en er zijn voldoende speeltuintjes voor de kinderen.

<