Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Kustpark Egmond aan Zee scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 11.410 beoordelingen.

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

In het huisje waren een aantal gebreken:
- Vaatwasser lekt
- handdoek haakjes bij de keuken zijn stuk
- tv in slaapkamer doet het niet
- er hangt wel een airco, maar geen afstandsbediening.
- parasol is lastig uit te klappen
- eetkamer stoelen en buiten meubilair zitten niet lekker. Kussens zou fijn zijn!

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: A Blik
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Net park en vriendelijk personeel

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak

We hebben net als vorig jaar een geweldige vakantie gehad, heerlijk huisje , geweldig boxspring bed, geen last van de rug gehad, twee weken prachtig weer in rust ,natuur en gezelligheid in het dorp. Een pluim voor de vriendelijkheid van de medewerkers. We komen graag volgend jaar weer terug. Hartelijk groet Gerard en, Carolien Vrooland

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Een fijn vakantiepark! Alleen de douche deur sloot niet goed het handvat ad binnenkant ontbrak dus natte douche! Paar tuinstoelen waren kapot niet fijn komt je vel ertussen te zitten! En er lagen nog peuken op het terras en ih gras! Verder komen we hier super graag!

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Park dichtbij bij het dorp en strand
Heerlijk fietsen en wandelen in de duinen.

Naam: Engel Mulder
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Park is heel goed bevallen behalve de loopafstand naar het strand en centrum omdat ik specifiek met zowel roompot als het park zelf heb geld om te vragen naar de afstanden en men mij een kortere afstand verzekerde helaas moest ik ju steeds de auto nemen omdat de afstand verder was dan men zei

Naam: Nico den Hartog
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

We zijn nu voor de 4de keer op vakantiepark Egmond aan Zee geweest 55+ Chalet en altijd helemaal geweldig dit park . De ligging , de chalets , de natuur er omheen en Egmond aan Zee zelf is helemaal top en daarom komen we regelmatig terug hier.

<