Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

rating-pie

Kustpark Egmond aan Zee scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3.049 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.4
  • Gastvrijheid
    8.5
  • Kindvriendelijkheid
    8.3
  • Onderhoud
    7.5
  • Schoonmaak
    7.9
  • Service point
    8.5
  • Supermarkt
    8.2
  • Vakantieverblijf
    8
  • Zwembad
    8.3

Bekijk 3.049 reviews

Naam: Dorieke Slik
Datum: 09 april 2024

We hebben genoten! Het huren van de fietsen was snel geregeld zodat we konden genieten van de omgeving. Dit vakantiepark is qua ligging ook echt super. Een aanrader!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 april 2024

We komen hier al vaker,maar nog nooit teleurgesteld.
Alle huisjes liggen mooi, service is oke en horeca en winkel is goed

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 april 2024

leuk, niet te groot park. Goede accommodatie, hondvriendelijk. Strand en duinen om de hoek.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 april 2024

Geweldig park . Vriendelijk personeel en zeker voor herhaling vatbaar

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Supermarkt
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 07 april 2024

Prima gezellig park maar ik zou graag meer luxere 5-6 persoons accommodaties zien voor bezoekers zonder kinderen, met twee toiletten en geen stapelbedden. De ligging van dit park is prettig en mooi, en meer geschikt voor het campinggevoel. En dat laatste is dus zeer persoonlijk. Wij, 5 oudere broers en zussen, hebben ons zeker wel vermaakt, maar ik ben wel teleurgesteld in de accommodatie waarin we verbleven.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    2
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Andrea Schiefer-Lehmann
Datum: 06 april 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    9
  • Service point
    10
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 april 2024

Lokatie is geweldig en het park is heel leuk opgezet, alleen jammer van het onderhoud dat doet echt afbreuk, de inrichting mag ook wel wat gezelliger en de schoonmaak beter, verder heb ik het erg naar mijn zin gehad ...

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 april 2024

Prachtige omgeving fijn park mooie schone chalet

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: J.de Kuijer
Datum: 05 april 2024

Fijne ligging, lekker uit fietsen. Mooie plek van de woning.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Supermarkt
    7
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: E van der Werf
Datum: 05 april 2024

Het was er prima.
Groetjes

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.