Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Kustpark Egmond aan Zee scoort gemiddeld een 8,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 9.896 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 14 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

het park ziet er goed uit
waar ik mij eigen wel aan stoor is
dat de Nederlandse taal als tweede komt op al de uitleg

zelf in weert zijn straat namen ook nog als tweede vermeld
daar stoor ik me erg aan

Naam: Arnold van Kraaij
Datum: 12 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

rustig,geen bemoeienis van medewerkers als er niet om gevraagd wordt,vrijheid

Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie

Een fijne, ruime standplaats op de camping (nr. 416). Uit de wind en merendeels in de zon, op korte loopafstand van het toiletgebouw. De toiletvoorzieningen worden keurig schoon gehouden door een uiterst vriendelijke jonge dame.
Als opbouwende kritiek: mogelijk op de wastafels t.ze. Eenhandel-mengkranen en onder de voortenten evt. een halfverharding als fijne split o.I.d. aanbrengen.

Naam: Paul Gitsels
Datum: 12 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Vakantiewoning 26 op Kustpark Egmond aan Zee was een perfect verblijf. Het feit dat het particulier bezit is droeg daar zonder meer aan bij. Ligging, aankleding, inrichting, onderhoud, sfeer, je voelde je er meteen helemaal thuis. Alleen het pasje werkte bij aankomst niet op de voordeur, maar daarvoor kregen we een sleutel. We willen er graag nog eens terugkomen. We spraken bij uitcheck af met uw medewerkster dat wij aan de receptie een email konden sturen waarin we onze voorkeur voor een of meer periodes in 2022 konden aangeven, waarna wij antwoord zullen krijgen over beschikbaarheid en huurprijs. Kortom, hoewel we beperkt van de overige faciliteiten gebruik hebben gemaakt, hebben we met redelijk weer een heerlijke ontspannen week gehad. Samen ook met vrienden op caravanplaats vlakbij.

Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie

Prima ligging van het park maar de herenwasgelegenheid was niet schoon, veel schimmel.

Naam: J.J.
Datum: 11 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Wij hebben deze vakantie geboekt speciaal om onze kleinkinderen te verrassen, om samen het een en ander te kunnen ondernemen. De zaterdag zijn we gezamenlijk naar het strand geweest. Maar zij zijn enorm teleurgesteld in de Kids Club omdat men is afgeweken van de agendapunten.
Als je beloofd dat ze Halloween lampionen gaan maken en dat gebeurt dan niet, is een kind teleurgesteld.
Ze verheugden zich enorm op het uur The explorers - Astronauts, maar dat is niet doorgegaan. Toen hebben ze die lampionnen gemaakt. Ondanks dat ze nu wél die lampionnen hebben gemaakt, waren ze toch teleurgesteld, want ze zouden immers wat anders gaan doen!
Héél vervelend allemaal!!

Naam: Anoniem
Datum: 11 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Mooie week gehad op een leuk park. Extra complimenten voor de technische dienst die ons geholpen heeft bij een probleem met onze fietsendrager.

Naam: Liesbeth Dijkhuizen-Schoeman
Datum: 11 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Ik wil graag iets kwijt over duurzaamheid. We kregen bordjes bij de eetbox voor kinderen, deze wilden wij niet mee naar huis nemen, het meisje van de bediening vertelde dat ze worden weggegooid!! Hard plastic borden, niet van deze tijd.
Ook de pasjes van de huisjes kunnen misschien duurzamer, hier wordt je naam op gedrukt, helemaal niet nodig, in veel hotels hergebruiken ze ook de pasjes. Misschien iets om over na te denken.

We hadden een heel gezellig weekend, maar de inrichting en styling van het huisje is niet heel fris en ook niet zo gezellig. Wij wisten vantevoren dat ze er zo uit zagen, dus het was geen teleurstelling.

Naam: Anoniem
Datum: 11 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Zonnig verblijf in het altijd mooie Egmond aan Zee

<