Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Kustpark Egmond aan Zee scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 8.458 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Naam: Anoniem
Datum: 19 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt

Heerlijke midweek gehad in een prima chalet. Verbeterpunt is iets meer bestrating voor het chalet waardoor er minder zand mee naar binnen gelopen wordt. Verder alleen maar genoten.

Naam: Wenno Zijlstra
Datum: 16 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Paar kleine opm ter verbetering van het huisje nummer 154. Matrassen zijn aan vervanging toe. Mis in de slaapkamers stopcontacten aan elke kant van het bed. Het losse snoer in de slaapkamers kan vallen veroorzaken als men in de nacht er uit moet in het donker en geeft een slodderige indruk. WC deur kan slecht open door deurmat. (optie door aan de onderkant iets van de deur af te halen. Mis wat haakjes in de slaapkamers om kleding aan op te hangen als je naar bed gaat.

Naam: Isabel Liebregts
Datum: 11 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Goed maar de keuken was in slechte. mn vaatwasser en koelkast. En verwarming

Naam: Peter van der Steen
Datum: 11 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooie ligging in de duinen. Er zijn echter te weinig parkeerplaatsen voor bezoekers van het autovrije deel

Naam: Anoniem
Datum: 09 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Heerlijk rustig park om regelmatig terug te keren. Chalets zijn eenvoudig maar volstaat prima voor een weekend of langer.

Naam: Anoniem
Datum: 09 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen

Zoals voorheen vermeld , meest trieste camperplaatsen welke ik ooit ben tegen gekomen.

Naam: Anoniem
Datum: 09 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie

vooral de vriendelijkheid van het personeel en receptie. Ook de afhaalmaaltijden en zeker het gourmet was perfect.

Naam: Paul van Schaik
Datum: 09 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: Peter van der Meulen
Datum: 09 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Huisje is prima maar de ligging is slecht.
Te veel huisjes in het park waardoor er geen of slecht uitzicht is. Je kijkt nu bij de buren naar binnen vanuit je eigen huisje.

Naam: Anoniem
Datum: 09 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Het verblijf was prettig, maar enigszins beperkt als gevolg van corona. Het huisje (chalet 191) zag er prima uit. De bank was een beetje versleten, maar zat nog prima. De douchedeur rammelt een beetje, maar ook dat was geen probleem. Het enige vervelende was het ontbreken van een goed mes voor het snijden van groente, een ontbrekende handleiding voor de lastige combi magnetron, de lichtdoorlatendheid van de gordijnen in de slaapkamer en het ontbreken van pannenlappen. . Het personeel was vriendelijk. We hadden graag een e scooter gehuurd maar het was niet mogelijk om onze kinderen achterop mee te nemen. Dat was erg jammer, zeker omdat er wel voetstepjes aanwezig waren wat leek aan te geven dat het wel zou moeten kunnen.

Tenslotte wil ik nog melden dat de broodjes in de supermarkt heerlijk waren!

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.