Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Kustpark Egmond aan Zee scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 8.073 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Naam: Anoniem
Datum: 14 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie

Prima plek, schoon en verwarmd sanitair.
De receptie was dicht, dus na een telefoontje kon ik de toegangspas ophalen.

Naam: Anoniem
Datum: 14 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Wij hebben verschillende keren eten besteld bij het restaurant. De laatste keer ook spareribs. Wij hebben ze terug gestuurd, was niet goed gaar en de smaak was niet lekker. Idem de tweede porties. Jammer , het is wel duur voor twee stukjes. Het overige eten is goed.

Naam: Anoniem
Datum: 14 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Helaas waren de voorzieningen gesloten, maar dat was vooraf voldoende gecommuniceerd.
De ligging t.o.v. het strand en de duinen is prima.
Goede wandelmogelijkheden.

Naam: Clara Ganzevles-Hagen
Datum: 13 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

We hebben genoten en blijven voorzichtig

Naam: Hans van Loenen
Datum: 13 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Wij vinden heel fijn locatie. Dichtbij van de strand, natuur gebied, supermarkt en in de chalet wij kunnen vinden wat in de dagelijk leven nodig is.

Naam: Henk Korving
Datum: 13 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Komen, denk ik nog wel een keer terug,ook nog wel met de caravan

Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Supermarkt

Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Relaxt! Alles is prima verzorgd!!

Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Heerlijk om bij te tanken

Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Jammer dat ik de eerste dag niet met de keycard het chalet in kon. Dezelfde dag bij de receptie een sleutel gekregen om toch binnen te kunnen komen. De volgende dag bleek dat het elektronisch slot kapot was. Deze is vervangen terwijl ik weg was. Alles netjes geregeld dus!! Verder is het super relaxed daar in Egmond. Ik kom dan ook zeker weer terug dit jaar.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.