Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Camping

Kustpark Egmond aan Zee heeft drie kampeervelden: type comfort, comfort camper en comfort royal. Geniet van de buitenlucht en vier de vakantie op één van onze kampeervelden! De faciliteiten op onze camping zijn afwaskeukens met warm water, afwasplaatsen binnen, babywasgelegenheid, gratis warme douches, een stortplaats chemisch toilet, toiletten en wascabines. Huisdieren zijn ook welkom op de camping.

Type comfort

De comfort kampeerplaatsen hebben een oppervlakte van zo'n 100m² inclusief parkeerplaats. Een stroomaansluiting van 10 ampère, kabeltv-aansluiting, afvoerputje, watertappunt, riolering. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

Type comfort camper

De oppervlakte van de comfort camperplaats is ongeveer 50-60 m² met stroomaansluiting van 10 ampère en kabeltv-aansluiting. Ook kunt u gratis gebruikmaken van WiFi.

Type Comfort Royal

Comfortplaatsen Royal zijn zo'n 120 m² groot met een stroomaansluiting van 10 ampère, watertappunt, afvalwaterafvoer en kabeltv-aansluiting. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

Bekijk de kampeerplaatsen

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.