Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Omgeving

Kustpark Egmond aan Zee bevindt zich in de gelijknamige badplaats en is omringd door duinen, strand en een prachtige natuur. Er is in de directe omgeving genoeg te ontdekken, te beginnen met Egmond aan Zee zelf. Hier kunt u langs de leukste winkeltjes slenteren, ontspannen genieten van een drankje op één van de terrassen, naar de vuurtoren, of een fantastisch diner nuttigen bij één van de vele restaurants. Vanuit Kustpark Egmond aan Zee bent u binnen enkele loopminuten op het prachtige en schone Noordzeestrand. Hier kunt u heerlijk wandelen, uitwaaien en zonnen. Ook het duingebied is het verkennen waard. Voor een heerlijke vakantie aan de kust komt u naar Kustpark Egmond aan Zee!

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.