Vakantiepark Noord-Holland

Het is altijd fijn als een vakantie in een bungalowpark in Noord-Holland op loopafstand van het strand ligt. Hierdoor kunt u optimaal genieten van wat de kust u te bieden heeft. Dat betekent dat u het hele jaar door heerlijke wandelingen kunt maken. In Egmond aan Zee kan dat. Met een strand van zes kilometer lang waar u helemaal naar Bergen Zee kunt lopen, kunt u hier in ieder seizoen genieten van het strandleven. Kustpark Egmond aan Zee is een vakantiepark in Noord-Holland wat niet alleen op loopafstand van dat mooie strand ligt, maar het ligt ook nog eens in een schitterend natuurgebied en vlak bij het centrum van de gezellige badplaats.

Bungalowparken in Noord-Holland bij het strand

Dit bungalowpark in Noord-Holland is door zijn omgeving een heerlijke plek voor de liefhebbers van wandelen en fietsen. U kunt de fietsen eventueel huren op het vakantiepark. Er lopen prachtige fietspaden en mountainbike routes door de duinen. Bij Schoorl vindt u misschien wel een van de fraaiste mountainbike routes van Nederland. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer dingen te doen en te ontdekken in de omgeving van het vakantiepark in Noord-Holland. Om te beginnen is er het gezellige plaatsje Egmond aan Zee met zijn vele winkels, cafés en restaurants. Of wandel eens over de boulevard en bekijk de oude vissershuizen. Juist die historische panden geven Egmond aan Zee een uniek karakter.

Een verblijf op de camping of in een chalet

Op de vakantieparken in Noord-Holland krijgt u al snel het vakantiegevoel. Zeker als u net zoals bij Kustpark Egmond aan Zee zo dicht bij het strand bent. Op dit vakantiepark heeft u verschillende overnachtingsmogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld met eigen kampeermiddelen naar het vakantiepark komen door te kiezen voor de camping op het park. De vele faciliteiten zoals de gratis wifi, de gratis warme douches en de speciale baby wasgelegenheid maken het kamperen een stuk luxer. Maar u kunt natuurlijk ook een van de comfortabele chalets op dit vakantiepark in Noord-Holland boeken. Ze zijn geschikt voor maximaal zes personen en hebben ook allemaal gratis WiFi. Op het Kustpark Egmond aan Zee zijn verschillende faciliteiten, zoals een verwarmd buitenbad met peuter- en kleuterbad, een supermarkt en diverse eetgelegenheden. Daarbij is er genoeg vermaak voor de kinderen. Dus zelfs als u geen zin heeft om van het park af te gaan, dan zit u hier goed.

Uitstapjes in de omgeving

Wilt u wel uitstapjes maken, dan heeft u hier genoeg mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld ook met de kinderen een uitstapje naar Schoorl maken. In het centrum van deze Noord-Hollandse badplaats ligt een enorme duin. Deze Klimduin is maar liefst 51 meter hoog en het is een geweldige plek voor de kinderen om zich uit te leven. Willen de kinderen liever alles weten over de ruimtevaart en de astronauten, bezoek dan eens de Space Expo in Noordwijk. Of duik de geschiedenis in bij het Archeon. Ook de Zaanstreek biedt tal van bezienswaardigheden en dan is er natuurlijk nog Amsterdam met al zijn mogelijkheden. Zoals het Amsterdams Museum in de beroemde Kalverstraat of het Madame Tussauds.