Vakantiepark Egmond aan Zee

Egmond aan Zee is een van de gezellige badplaatsen aan de Noordzeekust van Noord-Holland. Het is een heerlijke plek om een vakantie door te brengen. Zeker als u verblijft in een vakantiepark in Egmond aan Zee zoals Kustpark Egmond aan Zee. Hier heeft u namelijk alles bij de hand om er een fijne vakantietijd van te maken. Hier kan bijna iedere vakantiewens vervuld worden en staat genieten hoog in het vaandel. De ligging van het bungalowpark in Egmond aan Zee in de schitterende omgeving draagt hier zeker zijn steentje aan bij. De fraaie natuur en het gezellige centrum van de badplaats zorgen dat u hier op alle vlakken kunt genieten.

Het strand als buurman

Vakantieparken in Egmond aan Zee hebben het voordeel dat ze alles in de buurt hebben. Het strand, het gezellige Egmond, veel bezienswaardigheden en mogelijkheden in de directe omgeving. Kustpark Egmond aan Zee ligt wel heel dicht bij het strand, het ligt als het ware in de duinen. In de zomerse maanden kunt u dan ook gewoon naar het strand lopen voor een duik of even relaxen op het strand. Ook in de overige maanden is het een heerlijke plek om te wandelen en even het hoofd leeg te maken. Voor waterpret hoeft u niet speciaal naar de zee, het bungalowpark in Egmond aan Zee heeft ook een eigen verwarmd buitenbad met peuter/kleuterbad. Ook de kinderen zullen dit zwembad geweldig vinden, net zoals de speciale Kids Club, Koos Konijn, de speelplekken en de vele sport- en spelmogelijkheden. U kunt op het vakantiepark ook fietsen of een bolderkar huren, zodat u de omgeving kunt verkennen.

Een camping én comfortabele chalets

De accommodaties op het vakantiepark in Egmond aan Zee zijn van alle gemakken voorzien. Ze zijn allemaal vrijstaand waardoor u op uw eigen terras lekker kunt genieten van het buiten zijn. De chalets zijn er voor maximaal zes personen en er is ook een campinggedeelte met campingfaciliteiten. U kunt dus ook met eigen kampeermiddelen naar het vakantiepark in Egmond aan Zee komen. In de supermarkt kunt u boodschapjes halen en in de wasserette een wasje draaien, maar als u nergens zin in heeft dan kunt u ook lekker gaan eten in een van de eetgelegenheden. Of een drankje doen in de bar. Het hele park heeft gratis wifi, ook op het campinggedeelte.

Even wat anders dan de bungalowparken in Egmond aan Zee

Wilt u even wat anders dan het vakantiepark dan kunt u naar het centrum van Egmond aan Zee lopen. Sfeervolle straatjes en pleintjes zorgen voor het echte vakantiegevoel. Er zijn genoeg horecagelegenheden om wat vertier te zoeken en er zijn ook tal van leuke winkeltjes. Egmond aan Zee heeft een eigen karakter met zijn oude schippershuisjes en zijn fraaie boulevard. Andere leuke uitstapjes zijn bijvoorbeeld een dagje Amsterdam of de Space Expo in Noordwijk waar u alles over astronauten en de ruimtevaart kunt ontdekken. Het Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij is ook een aanrader en bezoek ook eens het Landgoed Hoenderdaell. De dierentuin en ook de grote grazers op het landgoed zijn erg leuk.