Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Vakantiehuis Egmond aan Zee

Vier je vakantie bij Roompot met een vakantiehuis Egmond aan Zee

Zowel ontspannen midden in de duinen, maar toch een gezellige badplaats in de buurt? Met een vakantiehuis in Egmond aan Zee van Roompot geniet je samen met je gezin van een onvergetelijke strandvakantie in de provincie Noord-Holland. Maak een romantische strandwandeling met je geliefde langs de Noordzeekust of huur een fiets om vanaf het luxe vakantiehuis in Egmond aan Zee langs de kleurrijke bloembollenvelden te fietsen. Verder liggen steden als Alkmaar en Amsterdam in de buurt van het Egmond aan Zee vakantiehuis. Of je nu samen met je partner of met het volledige gezin op reis wilt, bij Roompot vind je de bestemming die bij je past.

Comfortabel vakantiehuis huren Egmond aan Zee

Dankzij de vele faciliteiten bij het vakantiehuis in Egmond aan Zee verveelt jong en oud zich geen moment gedurende de vakantie. Zo spring je met de kinderen in het verwarmde openluchtzwembad om baantjes te trekken of geniet je van de zon aan de zijkant van het bad. De kleinsten spetteren in het ondiepe peuterbad dat zich naast het openluchtzwembad bevindt. Het bad is ieder jaar van begin mei tot half september geopend, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Naast zwemmen speel je een spannende voetbalwedstrijd of tafeltenniswedstrijd bij het luxe vakantiehuis in Egmond aan Zee of volg je je favoriete sportwedstrijden op een groot scherm met een hapje en een drankje. Of je fan bent van de Tour de France of luidkeels de Formule 1 wilt toejuichen; bij het vakantiehuis in Egmond aan Zee hoef je niets te missen. De kinderen spelen bij Koos en de Kids Club of leven zich uit in de speeltuin met trampoline. Zin om de omgeving van het Egmond aan Zee vakantiehuis te verkennen? Huur dan een (elektrische) fiets om de toeristische attracties in Egmond aan Zee te bezoeken.

Vele faciliteiten bij het vakantiehuis in Egmond aan Zee

Dankzij de vele faciliteiten bij het vakantiehuis Egmond aan Zee verveelt jong en oud zich geen moment gedurende de vakantie. Zo spring je met de kinderen in het verwarmde openluchtzwembad om baantjes te trekken of geniet je van de zon aan de zijkant van het bad. De kleinsten spetteren in het ondiepe peuterbad dat zich naast het openluchtzwembad bevindt. Het bad is ieder jaar van begin mei tot half september geopend, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Naast zwemmen speel je een spannende voetbalwedstrijd of tafeltenniswedstrijd bij het luxe vakantiehuis Egmond aan Zee of volg je je favoriete sportwedstrijden op een groot scherm met een hapje en een drankje. Of je fan bent van de Tour de France of luidkeels de Formule 1 wilt toejuichen; bij het vakantiehuis Egmond aan Zee hoef je niets te missen. De kinderen spelen bij Koos en de Kids Club of leven zich uit in de speeltuin met trampoline. Zin om de omgeving van het Egmond aan Zee vakantiehuis te verkennen? Huur dan een (elektrische) fiets om de toeristische attracties in Egmond aan Zee te bezoeken.

Omgeving van vakantiehuis Egmond aan Zee: onthaasten aan het strand

Vanaf het vakantiehuis in Egmond aan Zee bevind je je op een kleine afstand van het brede en ruime zandstrand van de badplaats. De stranden van Egmond aan Zee beschikken over de Blauwe Vlag. Dit is een Europees keurmerk dat aangeeft dat de stranden schoon en veilig zijn. Op het strand is alle ruimte voor strandwandelingen, vliegeren, beachvolleyballen of onthaasten in de zon. Langs de boulevard vind je gezellige winkels en strandpaviljoens voor een heerlijke lunch of diner. Bovendien geeft de vuurtoren Jan van Speijk een karakteristiek beeld aan de badplaats. Iedere vrijdag en zaterdag in juli en augustus heb je de mogelijkheid om de vuurtoren te beklimmen.

Alkmaar bezoeken bij vakantiehuis Egmond aan Zee

Het vakantiehuis in Egmond aan Zee ligt vlak bij de charmante stad Alkmaar. Deze plek is beroemd vanwege de kaasmarkt die hier iedere vrijdagochtend van april tot september plaatsvindt. Bezoek vanaf het vakantiehuis in Egmond aan Zee de Grote Sint-Laurenskerk, beklim de Accijnstoren voor een waanzinnig panorama over de stad of ga naar het Beatles Museum. Meteen zin om een voordelig vakantiehuis in Egmond aan Zee te boeken? Bekijk dan direct de last minutes bij Roompot.

Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.