Vakantie Noord-Holland

Een vakantie in Noord-Holland in een van de gezellige badplaatsen is altijd leuk. Egmond aan Zee is een van die badplaatsen waar het hele gezin zich uitstekend kan vermaken. Natuurlijk is de belangrijkste attractie van deze badplaats de zee en het strand waar u zich in ieder seizoen kunt vermaken. Maar ook de nabijgelegen prachtige bollenvelden in het voorjaar, de schitterende wandel- en fietsroutes en de vele bezienswaardigheden in de nabije omgeving maken de vakantie in Noord-Holland extra leuk. Een verblijf op Kustpark Egmond aan Zee wat in deze badplaats ligt, maakt het vakantieplezier compleet.

Genieten van de gezellige badplaatsen en het strand

Het vakantiepark ligt in een natuurgebied en op loopafstand van het uitgestrekt Noordzeestrand. Het totale strand van Egmond is circa zes kilometer lang en u kunt ook via het strand naar Bergen aan Zee lopen. Tussen 1 oktober en 1 mei mag de hond gewoon los mee wandelen. Egmond aan Zee biedt veel gezelligheid. Rond het Pompplein vindt u een ruim aanbod aan cafés en restaurants. Lekker winkelen kunt u bijvoorbeeld in de Voorstraat. Wilt u even terug de tijd in, bezoek dan ook eens het oude plaatsje Egmond aan den Hoef. Hier vindt u nog de fundamenten en de slotgracht van een oud kasteel.

Een heerlijk vakantiepark voor vakanties in Noord-Holland

Op het vakantiepark bent u weer helemaal terug in het heden. Hier kunt u genieten van de verschillende moderne faciliteiten die het Kustpark heeft. Hier kunt u bijvoorbeeld lekker gaan zwemmen in het verwarmde openluchtzwembad of deelnemen aan de gratis sport en animatie. Ook op het vakantiepark zijn er diverse eetgelegenheden. Het park heeft verschillende typen chalets die allemaal even comfortabel zijn ingericht. Er zijn ook speciale kindvriendelijke chalets en overal heeft men gratis WiFi. Natuurlijk is er ook een speciale Kids Club en zijn er verschillende speelplekken. Op het vakantiepark kunt u ook een fiets huren om de omgeving te verkennen. Wilt u graag op vakantie in Noord-Holland maar dan met eigen kampeermiddelen? Dat kan ook want het Kustpark Egmond aan Zee heeft ook een eigen camping met verschillende faciliteiten, zoals gratis warm douchen en speciale baby wasgelegenheden.

Een breed en gevarieerd aanbod aan uitstapjes

Vakanties in Noord-Holland bieden ook veel mogelijkheden voor uitstapjes. De leuke plaatsen Alkmaar, Amsterdam en Enkhuizen zijn slechts een paar mogelijkheden. Ook een bezoek aan Volendam, Monnickendam of Beverwijk behoren tot de mogelijkheden. Als u toch in Alkmaar bent, moet u zeker het Hollands Kaasmuseum bezoeken of de kleurrijke en levendige Bazaar in Beverwijk. Amsterdam heeft natuurlijk helemaal veel mogelijkheden. Of u hier nu kiest voor de dierentuin Artis, een rondvaart door de grachten of Madame Tussauds, het is allemaal even leuk. Tijdens vakanties in Noord-Holland hoeft niemand zich te vervelen. Voor alle leeftijden zijn er genoeg dingen te doen of te ontdekken, maar heerlijk relaxen en rustig genieten van de omgeving dat kan natuurlijk ook.