Vakantie Egmond aan Zee

Vakanties in Egmond aan Zee bieden alle ingrediënten voor een heerlijk verblijf. Of het nu voor één week is of voor langer u zult zich hier niet snel vervelen. Zeker als u kiest voor het Kustpark Egmond aan Zee dan heeft u alles in de buurt wat een vakantie zo lekker maakt. Op vakantie willen we graag genieten. Van de zee, van het eten, van de gezelligheid en ga zo maar door. In Egmond aan Zee kunt u het allemaal vinden en het leuke vakantiepark met zijn schitterende omgeving zijn de kers op de taart. Het Kustpark Egmond aan Zee heeft namelijk een uitstekende ligging en op het park zijn verschillende faciliteiten die een verblijf hier extra leuk maken.

Daarnaast heeft de omgeving van het vakantiepark veel te bieden, zowel voor de natuurliefhebbers, de sportievelingen, de rustzoekers en de cultuursnuivers.

Een heerlijke vakantie in ieder seizoen

Een vakantie in Egmond aan Zee op Kustpark Egmond aan Zee is leuk voor alle leeftijden en in ieder seizoen. Het vakantiepark ligt op loopafstand van het strand aan de uitgestrekte Noordzeekust. Op het park is een campinggedeelte en een deel met vrijstaande chalets die van alle gemakken zijn voorzien. Op het terras van uw chalet kunt u lekker genieten in het zonnetje of u loopt even naar het strand voor een wandeling of een duik in de zee. Waterpret is er ook op het vakantiepark, er is namelijk een verwarmd buitenbad met een peuter-kleuterbad. Het vakantiepark heeft ook een Kids Club, diverse speelgelegenheden en sport en spelmogelijkheden. Er is ook gratis wifi op het park. Ook de andere faciliteiten zoals een wasserette, een supermarkt, verschillende eetgelegenheden en de fiets- en bolderkar verhuur maken de vakanties in Egmond aan Zee zeer compleet.

De omgeving ontdekken tijdens vakanties in Egmond aan Zee

Die fietsverhuur komt misschien goed uit als u op de fiets de omgeving wilt verkennen. Er zijn verschillende mooie fietsroutes in deze regio. Dit komt ook omdat het vakantiepark bij een prachtig natuurgebied ligt. Tijdens een vakantie in Egmond aan Zee kunt u deze fraaie omgeving op uw gemak ontdekken. Ook Egmond aan Zee zelf heeft veel te bieden. Het heeft een leuk centrum met een uniek karakter. Het is heerlijk om hier door de smalle straatjes te slenteren en de oude visserspanden te bekijken of de leuke winkels. Tal van terrasjes en horecagelenheden zorgen voor een gezellige sfeer. Of wandel eens over de boulevard en geniet van het zeebriesje.

Ontdekken, spelen of een stedentripje in eigen land

U kunt tijdens uw vakantie in Egmond aan Zee ook leuke uitstapjes in de omgeving maken. Bijvoorbeeld naar de Speelderij De Batavier tussen Alkmaar en Bergen. Het is een speelparadijs voor kinderen waar ze echt van alles kunnen doen. Een uitstapje naar Amsterdam is natuurlijk altijd leuk, deze stad bruist 24/7 en heeft tal van bezienswaardigheden, zoals het Amsterdams Museum. Of duik eens de geschiedenis in bij het Archeon in Alphen aan de Rijn. Maar ook Alkmaar, Volendam, Beverwijk, Schoorl of Haarlem behoren tot de mogelijkheden voor leuke uitstapjes. En vergeet in bepaalde seizoenen de bollenvelden niet.