Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Bekijk 0 reviews

Naam: Jan van Beek
Datum: 12 juli 2024

We komen nog een keer terug naar dit park

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
rating-pie
Naam: F Osinga
Datum: 12 juli 2024

Mooi camping vlakbij de zee, kan je lekker fietsen

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    10
  • Service point
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juli 2024

.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    8
  • Zwembad
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juli 2024

Het is een fijne camping, dicht bij zee. Het was heerlijk.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
rating-pie
Naam: Harrie
Datum: 11 juli 2024

Vakantie 01-07 t/m 08-07-2024

Wij zijn er eerder geweest, was toen goed en nu ook. Leuk park met in de buurt veel dingen die je kunt bekijken en meemaken. Dit gaat van strandgevoel naar bezienswaardigheden. Chalet waar wij in zaten was netjes, maar behoeft wel enige aandacht. Buitenmuren waren toe aan een beurt, geen Ć©enhandelkranen op de wasbakken, afzuiging in douche die direct aangaat met het licht aandoen, geen handgreep in douchecabine , was lastig omdat vloer wel glad werd, WC bril zat los, grote mensen hebben een probleem om naar de WC te gaan, komt door hoogte van de wasbak. Je komt dan klem te zitten tussen de de vloer en de sifon. Dit waren de negatieve zaken, de positieve zaken waren dat het huisje schoon was, alles was aanwezig wat men nodig had, service van het personeel was heel klantvriendelijk en behulpzaam, goede electrische fietsen te huur voor een nette prijs, op aankomstdag perfect geholpen door medewerkster bij de poort. Al met al hebben wij genoten van onze week. Het weer viel wat tegen maar daar kunnen jullie niets aan doen. Groetjes, Harrie + Ada

rating-pie
Naam: Jeff
Datum: 11 juli 2024

4 daagse verblijf

Samen met mijn dochtertjes besloot ik een aantal dagen naar de kust te gaan. We mochten de camper van mijn ouders gebruiken en daar hebben we 4 nachtjes geslapen. Het is een mooie, niet al te groot, maar overzichtelijke camping. Goed sanitair en een heerlijk warm zwembad. Vriendelijk personeel en veiligheid in de nacht. Prima camping en genoten.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juli 2024

Ondanks dat we een heerlijke tijd hebben gehad
hebben de huisje wel achterstallig onderhoud en moeten absoluut vernieuwd worden aan de buitenkant . De binnenkant is redelijk alhoewel sommige meubels kunnen ook wel vernieuwd worden . Wij hebben voor eind schoonmaak betaald maar er wordt verwacht dat je zelf nog stofzuigt en de vaatwasser uitruimt , vind ik best raar . De inspectie is ook niet echt goed , wij hadden ingecheckt voor ons huisje en bij binnenkomst was de keuken niet schoon !! Dit werd echter snel opgelost door het personeel.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    10
  • Supermarkt
    10
  • Zwembad
    8
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    5
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    3
rating-pie
Naam: Jan
Datum: 10 juli 2024

weekendje naar zee

Leuk gesitueerd bij zee en Alkmaar en overige badplaatsen

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juli 2024

parkeren en grote afstand naar chalet probleem voor ouderen

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Marjolijn
Datum: 09 juli 2024

Positief verrast

Geweldige ervaring ondanks dat ik niet heel graag naar vakantieparken ga; de rust op het park, de speelmogelijkheden voor kinderen, het verwarmde zwembad buiten wat ondanks het matige weer gewoon open was. Bijzonder vriendelijk, behulpzaam en betrokken personeel! Ons chalet (type 6B) was ruimer dan op de fotos lijkt, schoon en prima stijl met genoeg plek voor alle spullen. Mooie groene omgeving, makkelijk andere plaatsjes/strand te bezoeken. Enige verbeterpunt is m.i. de wachttijd op het eten in het restaurant (ivm kleine kinderen aan tafel)

rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.