Bungalow Noord-Holland

Lekker genieten van het strand en de gezellige kustplaatsen, dat kunt u tijdens een verblijf in de bungalows in Noord-Holland. Kustpark Egmond aan Zee heeft een uitstekende ligging als het gaat om genieten van alle opties die de kust u te bieden heeft. Hier kunt u heerlijke dagen doorbrengen en u kunt zelf kiezen waar u deze dagen mee vult. Misschien wilt u wel gewoon luieren of uitwaaien op het strand wat op loopafstand ligt of misschien wilt u liever actief bezig zijn. Alles kan want de bungalows in Noord-Holland hebben werkelijk alles in de directe omgeving. Een prachtig duingebied, gezellige badplaatsen en leuke steden en dorpen met veel bezienswaardigheden. Leuke dingen doen kunt u zowel op het vakantiepark als daarbuiten. Dit vakantiepark is echt een uitstekende keuze voor alle leeftijden en alle vakantiewensen.

Een vrijstaande bungalow in Noord-Holland bij de kust

De comfortabele chalets op het vakantiepark zijn geschikt voor maximaal zes personen. Ze zijn allemaal even comfortabel en hebben gratis wifi. Ook is ieder chalet vrijstaand waardoor u nog meer privacy heeft. U kunt hier heerlijk genieten op uw eigen terras met tuinmeubilair bij het chalet. Sommige typen hebben extra faciliteiten die optioneel tegen een toeslag bij te boeken zijn, zoals een eigen parkeergelegenheid bij het chalet, een voorkeur voor een bepaalde ligging van het chalet of diverse speciale keukenapparaten. Op het park zijn veel faciliteiten waar alle leeftijden zich kunnen vermaken. Zo is er het verwarmde buitenbad, met apart peuter- en kleuterbad en de sport en spel faciliteiten. Maar er is ook een supermarkt, een wasserette en diverse eetgelegenheden. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen, zoals de Kids Club en de lasergame.

Het sfeervolle Egmond aan Zee

Met de fiets of de bolderkar die u beide op het vakantiepark kunt huren, kunt u de omgeving van de bungalow in Noord-Holland verkennen. U kunt bijvoorbeeld het schitterende natuurgebied in lopen of fietsen wat bij het vakantiepark ligt. Maar u kunt ook naar het gezellige centrum van Egmond aan Zee gaan. Hier kunt u lekker winkelen in de leuke winkelstraatjes en weer even uitrusten op een van de vele terrassen. Slenter eens over de boulevard of door de smalle straatjes en proef de unieke sfeer van Egmond aan Zee. De karakteristieke historische vissershuizen dragen hier zeker aan bij. Horecagelegenheden zijn er genoeg, dus u kunt in Egmond aan Zee ook een heerlijk hapje gaan eten of de gezelligheid opzoeken in het café.

Mogelijkheden voor uitstapjes

Bij een verblijf in een bungalow in Noord-Holland op dit vakantiepark heeft u ook tal van andere mogelijkheden voor leuke uitstapjes. U kunt bijvoorbeeld naar Haarlem om daar een rondvaart te maken, maar dit kunt u ook in de grachten van Amsterdam doen. Beide steden zijn sowieso leuk om te bezoeken. Ook een dagje naar de kleurrijke Bazaar is Beverwijk is bijzonder. Lekker voordelig shoppen en heerlijk eten kunt u hier uitstekend. Ga eens met de kinderen naar Speelderij De Batavier wat een ontzettend leuk speelpark tussen Alkmaar en Bergen is. Hier kunnen de kinderen varen, klimmen, trampolinespringen, midgetgolfen of ander speelplezier beleven.